Секссимволът на българското кино и спектакъл Асен Блатечки вече се движи

...
Секссимволът на българското кино и спектакъл Асен Блатечки вече се движи
Коментари Харесай

Блатечки подкара нов мощен звяр

Секссимволът на българското кино и спектакъл Асен Блатечки към този момент се движи из софийските улици с чисто нов и бая мощен автомобил. Справка сочи, че високия клас на спортното возило е с цени от 100 хиляди до 120 хиляди лева

Като цената може да нарасне, несъмнено, според подобренията, които притежателят на возилото ще направи – фина настройка на мотора, аеродинамика или окачване за възобновяване на работните характерности, да вземем за пример, а също и естетика на екстериора и интериора и акустиката.

Като обожател на бързите коли, Блатечки се е погрижил да бъде забележим на пътя в обичания му черен цвят. В формалния си профил в Инстаграм, той сподели снимка на последния звяр в гаража.

Актьорът, който обожава моторите, остави фотото налично за напълно малко. Не бива да забравяме също, че точно качен на мотор, той е претърпял пет катастрофи, като все е бил на косъм да не се удари в автомобил. Дали това му е обеца на ухото, занапред ще излиза наяве.

През последните месеци Блатечки, както е известно, се изявява и като част от журито на " Като две капки вода ". И макар че се усмихва обилно от там, няма по какъв начин да скрие физическите си болки поради проблемите с кръста, за който се грижат специалисти от Непал, написа " Галерия "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР